Serta_V-Relief_front.jpg_1

Ανατομικό Στρώμα V-Relief

V-Relief 160x200cm από 1090 €   872,00 €
Ανατομικό στρώμα 160x200x35cm


Επιλέξτε προϊόν


Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
V-Relief 160x200cm V-Relief 160x200cm V-Relief 160x200cm V-Relief 160x200cm V-Relief 160x200cm V-Relief 160x200cm V-Relief 160x200cm V-Relief 160x200cm V-Relief 160x200cm V-Relief 160x200cm V-Relief 160x200cm
 
Με αποσπώμενο ανώστρωμα που τοποθετείται και στις 2 πλευρές!
Το στρώμα που θα σας προσφέρει την ασύγκριτη ποιότητα ύπνου που σας αξίζει είναι το…. V-Relief! Το νέο ανατομικό στρώμα της σειράς Perfect Sleeper διαθέτει αποσπώμενο ανώστρωμα το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί και στις 2 πλευρές του στρώματος για εξαιρετική άνεση όλες τις εποχές. Η διπλή όψη με διαφορετικά φυσικά υλικά, βαμβάκι από τη μία και μαλλί από την άλλη, συμβάλλει στην διατήρηση της ιδανικής θερμοκρασίας του σώματος. Η επίστρωση υφάσματος V-Cure δημιουργεί ένα απόλυτα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον ύπνου αφού διαθέτει αντιική τεχνολογία που καταστρέφει τις λιπώδεις και πρωτεϊνικές, εξωτερικές στρώσεις των ιών με συνέπεια να τους εξουδετερώνει.  Το σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων με 5 ζώνες προσφέρει την τέλεια στήριξη στο σώμα και συμβάλλει σε ένα ξεκούραστο ύπνο χωρίς τις ενοχλήσεις που προκαλούνται συνήθως από το διαφορετικό ύψος, βάρος και θέση ύπνου του συντρόφου σας.
Τώρα πια μπορείτε να κοιμηθείτε στο στρώμα των ονείρων σας….
 
Ελατήρια: 609 τεμ. στη διάσταση 160x200cm
Ύψος: 35cm (±1cm)
Εγγύηση: 10 χρόνια
Αίσθηση: Μέτρια προς Σκληρή

 

 

VCURE ANTIVIRAL ΥΦΑΣΜΑ

Image
Επίστρωση υφάσματος με αντιική τεχνολογία που καταστρέφει τις λιπώδεις και πρωτεϊνικές εξωτερικές στρώσεις των ιών με συνέπεια να τους εξουδετερώνει.

2 ΟΨΕΙΣ: ΒΑΜΒΑΚΙ/ΜΑΛΛΙ

Image
Το στρώμα διπλής όψης έχει σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αφού θα υποστεί λιγότερη φθορά. Το βαμβάκι και το μαλλί είναι 100% φυσικά υλικά, οικολογικά, αγνά και υποαλλεργικά με εξαιρετικές θερμορυθμιστικές ιδιότητες. Οι ιδιαίτερα ανθεκτικές ίνες του βαμβακιού εξασφαλίζουν την ελαστικότητα, τον σωστό αερισμό και την κατάλληλη προσαρμογή στην θερμοκρασία του σώματος ελέγχοντας τα επίπεδα υγρασίας εξαιτίας της απορροφητικότητας του. Χάρη στις ιδιότητές του, το βαμβάκι προσφέρει ένα υγιεινό και άνετο περιβάλλον ύπνου ενώ η υφή του δίνει την αίσθησή ύπνου στα “σύννεφα”.

Το μαλλί μας χαρίζει έναν άνετο ύπνο αφού μας κρατά ζεστούς το χειμώνα και δροσερούς το καλοκαίρι ενώ απορροφά την υγρασία σε μεγάλο ποσοστό. Η ελαστικότητα και η απαλή υφή του “αγκαλιάζουν” το σώμα και σε κάνουν να βυθίζεσαι σε ένα γλυκό ύπνο.

POCKET SPRINGS

Image
Το σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων Pocket Spring με 609 ελατήρια παρέχει την απόλυτη στήριξη ενώ παράλληλα ενισχύει και την αίσθηση απαλότητας γιατί κάθε σημείο ασκεί διαφορετική πίεση ανάλογα με την πίεση που δέχεται το ίδιο. Η ανεξάρτητη κίνηση κάθε ελατηρίου δίνει τη δυνατότητα στο στρώμα να προσαρμόζεται στις διαφορετικές στάσεις ύπνου και στο σχήμα του σώματος αγκαλιάζοντάς το. Η πλήρης απορρόφηση των κραδασμών εμποδίζει τη μεταφορά της κίνησης και έτσι κατά τη διάρκεια του ύπνου δύο ατόμων δεν επηρεάζεται ο ένας από τις κινήσεις του άλλου πάνω στο στρώμα.

5 ΖΩΝΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Image
Οι 5 ζώνες στήριξης σε συνδυασμό με το σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων Pocket Springs (609 ελατήρια) δημιουργούν τις προϋποθέσεις για τον πιο χαλαρωτικό και ξεκούραστο ύπνο. Κάθε σημείο του σώματος (πλάτη-μέση-λεκάνη) δέχεται ξεχωριστή αντίσταση με αποτέλεσμα το βάρος του σώματος να μοιράζεται σε τέλεια αναλογία επάνω στο στρώμα έτσι ώστε να μην καταπονείται αλλά να ξεκουράζεται και να χαλαρώνει.

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Image
Υψηλής ποιότητας και  μεγάλης πυκνότητας αφρώδες υλικό το οποίο τοποθετείται περιμετρικά και ενισχύει τις άκρες του στρώματος κάνοντας τις στιβαρές και ανθεκτικές. Σε συνδυασμό με το σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων το σώμα παραμένει σταθερό και αποτρέπεται η ολίσθηση όταν βρίσκεται στην άκρη του στρώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου.

VCURE ANTIVIRAL ΥΦΑΣΜΑ

Image
Επίστρωση υφάσματος με αντιική τεχνολογία που καταστρέφει τις λιπώδεις και πρωτεϊνικές εξωτερικές στρώσεις των ιών με συνέπεια να τους εξουδετερώνει.

2 ΟΨΕΙΣ: ΒΑΜΒΑΚΙ/ΜΑΛΛΙ

Image
Το στρώμα διπλής όψης έχει σημαντικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αφού θα υποστεί λιγότερη φθορά. Το βαμβάκι και το μαλλί είναι 100% φυσικά υλικά, οικολογικά, αγνά και υποαλλεργικά με εξαιρετικές θερμορυθμιστικές ιδιότητες. Οι ιδιαίτερα ανθεκτικές ίνες του βαμβακιού εξασφαλίζουν την ελαστικότητα, τον σωστό αερισμό και την κατάλληλη προσαρμογή στην θερμοκρασία του σώματος ελέγχοντας τα επίπεδα υγρασίας εξαιτίας της απορροφητικότητας του. Χάρη στις ιδιότητές του, το βαμβάκι προσφέρει ένα υγιεινό και άνετο περιβάλλον ύπνου ενώ η υφή του δίνει την αίσθησή ύπνου στα “σύννεφα”.

Το μαλλί μας χαρίζει έναν άνετο ύπνο αφού μας κρατά ζεστούς το χειμώνα και δροσερούς το καλοκαίρι ενώ απορροφά την υγρασία σε μεγάλο ποσοστό. Η ελαστικότητα και η απαλή υφή του “αγκαλιάζουν” το σώμα και σε κάνουν να βυθίζεσαι σε ένα γλυκό ύπνο.

POCKET SPRINGS

Image
Το σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων Pocket Spring με 609 ελατήρια παρέχει την απόλυτη στήριξη ενώ παράλληλα ενισχύει και την αίσθηση απαλότητας γιατί κάθε σημείο ασκεί διαφορετική πίεση ανάλογα με την πίεση που δέχεται το ίδιο. Η ανεξάρτητη κίνηση κάθε ελατηρίου δίνει τη δυνατότητα στο στρώμα να προσαρμόζεται στις διαφορετικές στάσεις ύπνου και στο σχήμα του σώματος αγκαλιάζοντάς το. Η πλήρης απορρόφηση των κραδασμών εμποδίζει τη μεταφορά της κίνησης και έτσι κατά τη διάρκεια του ύπνου δύο ατόμων δεν επηρεάζεται ο ένας από τις κινήσεις του άλλου πάνω στο στρώμα.

5 ΖΩΝΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Image
Οι 5 ζώνες στήριξης σε συνδυασμό με το σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων Pocket Springs δημιουργούν τις προϋποθέσεις για τον πιο χαλαρωτικό και ξεκούραστο ύπνο. Κάθε σημείο του σώματος (πλάτη-μέση-λεκάνη) δέχεται ξεχωριστή αντίσταση με αποτέλεσμα το βάρος του σώματος να μοιράζεται σε τέλεια αναλογία επάνω στο στρώμα έτσι ώστε να μην καταπονείται αλλά να ξεκουράζεται και να χαλαρώνει.

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Image
Υψηλής ποιότητας και μεγάλης πυκνότητας αφρώδες υλικό το οποίο τοποθετείται περιμετρικά και ενισχύει τις άκρες του στρώματος κάνοντας τις στιβαρές και ανθεκτικές. Σε συνδυασμό με το σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων το σώμα παραμένει σταθερό και αποτρέπεται η ολίσθηση όταν βρίσκεται στην άκρη του στρώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου.

  

 

Δείτε εδώ το Έντυπο Εγγυήσεων

 

Πως να μετρήσετε το στρώμα σας; Πατήστε εδώ

                    Εταιρεία

                    Ευκαιρίες καριέρας

                    Συνεργάτες

                    Επικοινωνία

Copyright © 2014 - 2024 SATO. All Rights Reserved.